Egy mozibuzi kultnaplója

Minden, ami mozgókép, irodalom, geekség.

Egy legénység megint a vágóasztalon akar parádézni az Alien: Covenant előzetesében

alien2.JPGOlyan szép karácsonyi ajándékot kaptunk Ridley Scott bácsitól, amiért mindjárt meg is bocsátjuk neki, hogy összetákolt egy Prometheus (2012) névre keresztelt valamit. Azt a filmet, hogy őszinte legyek, azóta sem ért a közönség: miért dobott fel annyi kérdést, és húzta az időt hülyeségekkel, ha nem akarta őket, vagy egy részüket a film végére megválaszolni?

Remélhetőleg a Covenant alcímet viselő folytatás ezt a hibát nem fogja elkövetni, amire minden esély megvan Lindelof nélkül. Valamint inkább tűnik egy horrorisztikus folytatásnak, mint elődje, ami csak egy nyári blockbuster volt, semmi egyéb. A történet most sem acélos: a Covenant legénysége felfedezőkörútja során egy fel nem térképezett bolygóra bukkan, ám hamar kiderül, hogy le sem kellett volna szállni rá. David-en és a tojásokkal teli űrhajón kívül azonban más is van a planétán, csak kezdetben jól rejtőzködik.

Hogy ez mennyire adja majd el a Covenant-et, meglátjuk, elsőre azonban egy sötét horror sci-finek tűnik, amilyennek a Prometheust is készült volna eredetileg.

Májustól a moziban, alább pedig a trailer:

A bejegyzés trackback címe:

https://egymozibuzi.blog.hu/api/trackback/id/tr9212080993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

Egy mozibuzi kultnaplója

Érdeklődési köreimben elszenvedett élményeim mondatokká formált kivonatai

Friss topikok

Címkék

2016 (7) 6/10 (7) 7/10 (4) akció (8) amerika (4) animáció (6) animációs film (4) dráma (8) fantasy (4) film (16) horror (4) kaland (5) kritika (20) movie (17) sorozat (5) thriller (4) Címkefelhő
süti beállítások módosítása